Home Contacteer ons

Welcome

Wie zijn wij?
Charming Shutters is een fabrikant die gespecialiseerd is in het produceren van shutters. Wij streven naar een hoog kwaliteitsniveau en ondersteunen onze dealers met meten en monteren. Als u kiest voor een kwaliteitsshutter bent u bij Charming Shutters aan het juiste adres. Voor meer informatie over een dealer bij u in de buurt kunt u contact met ons opnemen.

Waarom shutters?
Shutters hebben een unieke uitstraling die aansluiten bij uw interieur. Shutters passen zowel in een moderne- als klassieke inrichting en zijn makkelijk te bedienen door het bedieningsstokje. De lamellen van de shutter zijn eenvoudig te onderhouden...lees meer

Doe-het-zelf shutter maatberekening


Om u een beter inzicht te verschaffen van onze doe-het-zelf shutters hebben wij voor u een voorbeeld geschetst van een shutterluikverdeling.
De gekleurde maten (zie afbeelding) zijn variabel zodat u eenvoudig uw shutters kunt samenstellen.

De shutterluiken zijn in totaal 7 breedte maten verkrijgbaar.

255mm, 310mm, 365mm, 420mm, 475mm, 530mm en 585 mm.

De montagelatten zijn in 6 breedtematen verkrijbaar, de diepte daarentegen is altijd 50mm.

25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 45mm en 50mm

Voor de scharnieren houden wij altijd 2mm speling aan. En daar waar de shutterluiken bij elkaar komen houden wij 3mm tussenruimte aan.

Door met deze bovenstaande gegevens te 'spelen' wordt de oranje maat variabel. In onze berekening komen wij in onze schets op 1301mm uit.

Als laatste hebben wij nog de hoogte maat van de shutterluiken. De hoogte is variabel vanaf 1m, oplopend met 10cm tot en met een hoogte van 2.50m verkrijbaar.

 

 

 

 

 

 


[klik op de afbeelding om deze te vergroten]


Om een beeld te krijgen van een aantal shutterluiken kunt u een kijkje nemen bij onze shutterluikimpressie.